LiveCARWASH Türkiye'nin Oto Yıkama Takip Sistemi

Yıkama hizmetinde en yeni teknoloji, mobilde Android ve IOS, Web de gelişmiş merkezi yönetim ekranı,
Sahada Android Entegre yazıcılı el terminali ve ödeme noktası ekranıyla anahtar teslim çözüm.
Aynı Heyecanla Tam 29 Yıl..!

14 Gün Ücretsiz Pro Sürüme Şimdi Sahip Olun..!
Kayıt Olun 14 Gün Ücretsiz Deneyin
İşletim Sistemi Bağımsız. Tüm Cihazlarda Sorunsuz Kullanın.
LiveCARWASH-bilgisayar
LiveCARWASH-mobil-kullan
LiveCARWASH-tablet-kullan
LiveCARWASH-notebook
28.02.2022 17:43:03
859 Okunma
Çerez Politikası 2 Year Ago Yazıldı

1. Giriş
Polaris Dış Ticaret ve Ltd. Şti. şirketine ait sitelerin düzgün çalışmasını sağlamak, ziyaretçi ve üyelerimize (“kullanıcı(lar)” veya “siz”) en alakalı hizmetleri sunmak amacıyla birtakım çerezler kullanmaktayız.
İşbu Çerez Politikası, size çerezler ve çerezlerin nasıl kontrol edileceği hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır.

2. Çerez Nedir?
Çerezler, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza ya da mobil cihazınıza kaydedilen küçük metin dosyalarıdır. Bu metin dosyaları ile beraber web işaretçileri, pikseller veya etiketler gibi diğer takipçiler de işbu Çerez Politikası kapsamında çerez olarak kabul edilecektir.

3. Çerezler İle İşlenen Kişisel Veriler Nelerdir?
Kimlik (isim, soy isim, doğum tarihi vb.) ve iletişim (adres, e-posta adresi, telefon, IP, konum vb.) bilgileriniz tarafımızca, çerezler (cookies) vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir.

4. Çerezlerin Kullanım Amaçları Nelerdir?
Çerezleri aşağıdaki amaçlarla kullanmaktayız:

Sitemizin güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak;
Sitemizde gezinmenizi ve sitemizdeki hizmet ve özelliklerden yararlanmanızı sağlamak;
Sizlere daha iyi bir deneyim sunmak;
Sitemizin performansını artırmak ve internet sitemizi daha kullanıcı dostu hale getirmek;
Kullanıcılar (kullanıcı cihazları ve tarayıcı önbellekleri üzerinden) ve site kullanımı hakkında bilgi toplamak;
Sitemizi daha fonksiyonel hale getirmek;
Kullanıcı davranışlarınızı analiz etmek ve sitemiz üzerindeki genel kullanıcı eğilimini tespit etmek;
Ziyaret edilen her sayfanın görüntülenme sayısı dikkate alınarak bir değer belirlemek;
Reklam ve pazarlama faaliyetlerimizi geliştirmek;
Mevcut ve potansiyel kullanıcılarımızın sitemize eklenen içerikleri sosyal medya ağlarında paylaşmasına imkan vermek;
Sitemizin farklı sürümlerinin performansını ölçmek ve Kullanıcılar’ın devamlı aynı sürümü görüntülemesini sağlamak.


5. Çerezlerin Genel Özellikleri
Çerezler, internet sitemizde ve mobil uygulamamızda oturum çerezleri ve kalıcı çerezler olarak işlev göstermektedir. Oturum çerezleri, tarayıcınızı kapatmanız ile birlikte çalışmayı durdurmaktadır. Kalıcı çerezler ise, internet tarayıcınızdaki ayarlara bağlı olarak, hard diskinizde uzun süre boyunca kalabilmektedir.

6. Kullanılan Çerezlerin Türleri
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerin türleri aşağıda listelenmiştir. Bu çerezler aracılığıyla topladığımız verilerin kişisel veri niteliğinde olması halinde, işbu Çerez Politikası’nı tamamlar nitelikteki Aydınlatma Metni uygulanacaktır. Konuya ilişkin daha fazla bilgiye sahip olmak için Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.

6.1 Gerekli Çerezler
Bu tür çerezler, internet sitemizin güvenli bir şekilde çalışabilmesi ve kullanıcıların internet sitemiz üzerinde hareket edebilmesi ve sağlanan hizmetlerden ve özelliklerden faydalanabilmesi için kesinlikle gerekli olan çerezlerdir. Bu tür çerezler, internet sitemizin çalışabilmesi için gereklidir ve kullanıcılar tarafından devre dışı bırakılamazlar.

 6.2 Tercih ve İşlevsellik Çerezleri
Tercih çerezleri, kullanıcıların tercihlerine ilişkin bilgileri toplar ve dil veya kullanıcıların diğer yerel ayarlarını hatırlamamızı ve sitemizi kullanıcılara uygun şekilde kişiselleştirmemizi sağlar. Bu tür çerezler, tarafımızca veya sayfalarınıza hizmetlerini eklediğiniz üçüncü taraf sağlayıcılar tarafından koyulabilir. Kullanıcılar bu tür çerezleri devre dışı bıraktığı takdirde, bu işlevlerin bazıları veya tümü düzgün çalışmayabilir.

 6.3 Analitik Çerezler
Analitik çerezler, kullanıcıların internet sitemizi nasıl kullandıklarını anlamamızı sağlar. Bu çerezler, toplu bir şekilde bilgi toplayarak sitemizin nasıl kullanıldığına dair bize fikir vermekte ve internet sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır. Örneğin, bu tip çerezler, site üzerinde en çok hangi sayfaların ziyaret edildiğini göstermekte ve site içinde yaşanılan zorlukların kaydedilmesine yardımcı olmaktadır.

6.4 Reklam/Pazarlama Çerezleri
Reklam/pazarlama çerezleri reklam ve pazarlama amaçları ile kullanılmaktadır. Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcılarını ve cihazlarını tanımlayarak çalışırlar. Bu çerezleri, kullanıcıların ilgi alanlarının profillerini oluşturmak ve kullanıcılara diğer internet sitelerinde ürünümüzle alakalı reklamlar göstermek amacıyla kullanabilmekteyiz. Kullanıcılar, bu çerezlere izin vermedikleri takdirde, kullanıcılara hedefli reklamlar gösterilemeyecektir.

7. Üçüncü Parti (third party) Çerezler
Üçüncü parti çerezler, bu çerezleri sağlayan ilgili üçüncü parti tarafından değiştirilebilecektir. Bu çerezlerle ilgili daha güncel bilgi almak için, ilgili üçüncü parti çerez sağlayıcıları ile iletişime geçebilirsiniz.

8. Çerezler Nasıl Devre Dışı Bırakılır?
Çerez tercihlerinizi, tarayıcı ayarlarınızı değiştirerek isteğinize göre uyarlayabilirsiniz. Tarayıcınızın sunmuş olduğu imkanlara göre, çerezlerin kullanılmasını engelleyebilir, çerez kullanılmadan önce uyarı alabilir veya sadece bazı çerezleri devre dışı bırakabilir ya da silebilirsiniz. Çerezlerle alakalı tercihlerin, sitemize erişim sağladığınız her bir cihaz (tarayıcı ayarları) özelinde ayrı olarak silinmesi gerekmektedir.

Çerezleri nasıl etkinleştireceğiniz, devre dışı bırakacağınız ya da kaldıracağınıza ilişkin bilgiler, internet tarayıcı sağlayıcısının sitesindeki ‘‘Yardım’’ ekranında yer almaktadır. Aşağıdaki bağlantılar yardımıyla ilgili sayfalara ulaşabilirsiniz:

Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer
Safari
Opera
Bazı çerezleri devre dışı bırakmanız halinde sitemizin çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatmak isteriz.

9. Bize Ulaşın
Polaris Dış Tic. Ltd. Şti., Çerez Politikası’nın hükümlerini dilediği zaman değiştirebilecektir. Çerez Politikasında yaptığımız değişikliklerden veya güncellemelerden haberdar olabilmek için aralıklı olarak bu sayfayı kontrol edebilirsiniz.

Çerez Politikası veya internet sitemizdeki çerez kullanımı hakkında soru, görüş ve önerileriniz için bizimle destek@polarisgroup.com.tr adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
 

Etiketler;

çerez politikası çerezler kişisel veri analitik çerezler kişisel veriler

LiveCARWASH Diğer Bloglar

LiveCARWAH Ön Muhase... LiveCARWASH Oto Yıkama Takip Yazılımı, bir işletme...
Bulut Yazılımın Keyf... Bulut yazılım, işletmeler ve kullanıcılar için bir...
LiveCARWASH Oto Yıka... LiveCARWASH oto yıkama takip yazılımı, oto yıkama ...
Oto Yıkama Yazılımı ... LiveCARWASH Oto yıkama yazılımı, otomobil yıkama i...
LiveCARWASH Toplu SM... Toplu SMS ile reklam, işletmelerin veya pazarlamac...
Polaris Dış Ticaret ... Mühendislerimiz, genelde problem tanımlama, çözüm ...
Platform Bağımsız Bi... LiveCARWASH platform bağımsız çalışır ve tüm platf...
LiveCARWASH Uygulama... LiveCARWASH kampanya yönetimi müşterilerinize sist...
LİVECARWASH Destek v... LiveCARWASH Destek İşlemleri Sayın LiveCARWASH ...
LiveCARWASH Stok Yön... LiveCARWASH Stok takip modülü, işletmenizin stokla...

LiveCARWASH Sözleşmeler

Aydınlatma Metni... İşbu Kişisel Veriler Aydınlatma Metni, 6698 sayılı...
Çerez Politikası... Polaris Dış Ticaret ve Ltd. Şti. şirketine ait sit...
Veri Güvenliği... Kurumsal BT Altyapılarınızı Donanımsal Firewall Ci...
Kullanıcı Sözleşmesi... İşbu Kullanıcı Sözleşmesi (“Sözleşme”), Polaris Dı...
Çevre Politikası... Polaris Dış Tic. Ltd. Şti. Sürdürülebilir bir kalk...
Gizlilik Politikası... Bu siteyi kullanıyor olmanız, gizlilik ve güvenlik...

En Fazla Okunan Bloglar

Polaris Dış Ticaret Ltd. Şti.
1995 yılında kurulan Polaris Dış Ticaret Ltd. Şti. Türkiyenin ilk Deri Yazılımları alanında hizmet v
1647 Kez Okundu Bloğu Oku
LİVECARWASH Oto Yıkama Takip S
LiveCARWASH oto yıkama takip sistemi, düzenli ve çözüm odaklı bir uygulama olup, personele hiçbir zo
1443 Kez Okundu Bloğu Oku
LİVECARWASH ile Tanışmaya Hazı
Neden LiveCARWASH? LiveCARWASH oto yıkama takip sistemi, düzenli ve çözüm odaklı bir uygulama olu
973 Kez Okundu Bloğu Oku
Daha fazla bilgiye ihtiyacınız mı var? Biz Sizi Arayalım.
Sizde 564 mutlu kullanıcı arasına katılın. Sisteminizi dijital yönetin..!
Formu Doldurum Biz Sizi Arayalım.